Adobe Connect - Mikrofon og webcam

 

Et godt råd: Brug USB Headset eller speakerphone Fordelen ved et headset med USB-tilslutning er, at de ofte på egen hånd konfigurerer lyden på din maskine. Står du overfor at købe et nyt headset, bør du derfor købe et USB headset, eller eventuelt en speakerphone. En speakerphone er en kombination af mikrofon og højttaler, der sikrer god lyd uden ekko. Se eksempel: Scenarier

 

1. Trin: Tilslut headset eller speakerphone før opstart af møderum: Brug helst et headset eller en speakerphone til dine møder, og tilslut altid alle enheder til computeren før opstart af møderum. Ellers genstart møderum. Sørg også for at du ikke har slukket for mikrofonen på headset, samt at du har skruet op for lyden på headset og på computer.

 

2. Trin: Gennemgå Audio Setup Wizard i dit møderum. For at få en optimal lyd, behøver du ofte kun gennemgå hjælpefunktio-nen Audio Setup Wizard i dit Connect-møderum. Klik Meeting > Audio Setup Wizard.

 

3. Trin: Aktivér mikrofon i møderum. Klik på mikrofon-ikonet øverst i møderummet. Klik på ikonet igen for at deaktiveret mikrofonen. Du kan justere lydniveau på din mikrofon ved at klikke på pilen til højre for mikrofon-ikonet, når mikrofonen er aktive-ret, og vælge Adjust Microphone Volume.

 

4. Trin: Aktivér kamera i møderum. Klik på kamera-ikonet , øverst i møderum, og dernæst Start Sharing i videorude. Klik på pause-ikonet i videorude for at benytte et billede i stedet for video. Klik på igen for at deaktivere kamera.

 

5. Trin: Opsætning af lyd på din computer. Har du problemer med at aktivere lyd og kamera under trin 1-4, kan du følge vejled-ninger for opsætning af lyd i dit operativsystem her:

Følg henholdsvis en vejledning for Windows eller Mac. Når du har konfigureret din maskine korrekt, gennem-går du trin 2 igen.

6. Trin: Valg af kamera og nedlukning af applikationer. Kontrollér at ingen andre programmer benytter dit webkamera. Har du tilsluttet flere kameraer, kan du vælge det rigtige kamera under ikonet (1.) > Select Camera (2.) .

Vælg dit kamera i listen og test dit kamera ved at klikke på kameraikonet med den blå baggrundsfarve (3.) . Nu skulle du gerne få et signal fra dit webkamera.

Klik dernæst på monitor-ikonet i nederste venstre hjørne og vælg Allow og Remember (4.) . Herved accepterer du at sende kamera- og mikrofon-signalerne i Connect, og du vil ikke se dialogboksen fremover.