Introduktion til itslearning

Indhold

Overblik over startside

Video om startsiden

Under videoen er skriftlige vejledninger.

Startsiden - rum
  1. Når du logger ind i itslearning lander du på startsiden - rum. Her får du en oversigt over de rum som du deltager i.
  2. Hver firkant svarer til et rum som bruges til enten undervisning eller information.
  3. Øverst på siden er de rum som er markeret med en stjerne - altså dine favoritter. Det er nemt at gøre et rum til favorit ved at klikke på stjernen.
  4. For hvert rum, kan du se om der er opgaver i indeværende uge som du endnu ikke har afleveret og om din underviser har skrevet nye meddelelser i rummet.
  5. Det er nemt at trække rummene rundt i en anden rækkefølge med musen - ellers er det også muligt at sortere rummene efter alfabetisk rækkefølge, senest opdateret eller senest besøgt.
Startsiden - opdateringer
  1. Startsiden - opdateringer er den anden del af startsiden.
  2. Siden viser seneste opdateringer fra alle dine stjernemarkerede rum. De er organiseret i omvendt kronologisk rækkefølge.
  3. I højre side finder du status på dine opgaver.
  4. Nederst finder du eventuelle begivenheder som er oprettet i itslearnings indbyggede kalender.
Faner i itslearning
1. Startside

Du lander på startsiden - rum når du logger ind. Her ser du alle de rum du deltager i. Øverst er de stjernemarkerede rum. Nederst er de rum hvor stjernen er taget væk.

Du kan også vælge at klikke ind på startsiden - opdateringer. Her kan du orientere dig om hvad der er sket siden sidst - på tværs af dine stjernemarkerede rum.

Vil du vide mere om startsiden? Så se vejledningen Overblik over startsiden

2. Rum

En anden indgang til dine stjernemarkerede rum. Hvis du har flere end fem rum får du en søgefunktion og mulighed for at sortere.

3. Dashboards og projektrum

Her kan du finde dashboards (opslagstavler). Denne funktion bliver dog ikke rigtigt brugt på UC SYD.

Du kan også se og oprette projektrum, hvor du selv bestemmer hvem fra UC SYD som skal deltage. Projektrummet kan f.eks. bruges til kommunikation og fildeling omkring større projekter.

4. Kalender

I kalenderen kan du oprette personlige begivenheder og se begivenheder fra forskellige rum. Du kan også få et samlet overblik over studieplaner, hvis du f.eks. har flere aktive rum ad gangen.

Bemærk! Din undervisning vil ikke blive vist i itslearnings indbyggede kalender men under fanen Skema (TimeEdit)

5. Dine videoer

Fanen Dine videoer dækker over dit personlige videobibliotek på itslearning. Det er kun dig selv som kan se dit videobibliotek - indtil du aktivt vælger at dele videoerne med nogen.

6. Skema (TimeEdit)

Her kan du få adgang til dit opdaterede skema og booke grupperum.

7. IT-hjælp (s)

En hjælpeside hvor du kan finde videoer og vejledninger om itslearning, links til digitale ressourcer og kontaktoplysninger til UC Service.